27 Kasım 2014 Perşembe

luchthaven van Istanbul pendeldienst

luchthaven van Istanbul pendeldienst

Istanbul is een wereldstad en zeker een bezoek waard. De beste tijd om naar Istanbul te gaan is tussen maart en juni en van oktober tot december. Van veel luchthavens in Nederland, België en Duitsland vertrekken er meerdere keren per dag directe vluchten naar de beide luchthavens bij Istanbul, Sabiha Göckchen en Atatürk.

Istanbul heeft veel bezienswaardiheden zoals de Bosporus, de Haghia Sofia Moskee, de Blauwe Moskee en  vele andere bezienswaardigheden, aan het Sultanahmet Plein liggen ook de meest bezochte hotels zoals ook aan het Taksimplein, Beyoglu en Sirkeci.

Wij bieden u individuele privé transfer van beide luchthavens direct naar uw hotel en natuurlijk ook weer terug naar de luchthaven. Voor mensen die dat willen bieden we ook dagtripjes naar verschillende bezienswaardigheden in Istanbul. Bel ons op en wij doen u een voorstel.

Hoteltransfer voor mensen die alleen reizen en voor zakenreizen

Vooral voor zakenreizen is deze service interessant. Want zo kan de hele groep tegelijkertijd naar het hotel, naar de dagbestemming of naar de beurs gebracht worden.
Boek uw Istanbul transfer al van huis uit via onze internet pagina en betaal uw rit pas bij aankomst in Euro’s  direct aan uw chauffeur, helemaal zonder risico. Uw reispapieren ontvangt u al per mail na ongeveer 10 minuten. U kunt kiezen uit diverse voertuigen  van 7 en 13 zitplaatsen. Onze prijzen zullen u aangenaam verrassen

0 yorum:

Yorum Gönder